Ugradbeni ormari po mjeri

Ugradbeni ormari s kliznim vratima po mjeri prvenstveno služe uštedi prostora te su neizostavni dio namještaja. Oni se mogu napraviti od zida do zida i od poda do stropa s elegantnim zaobljenim ili oštrim dizajnom rubova a mogu i uključivati LED rasvjetu. Ključ za funkcionalan ormar je da ga prilagodite svojim potrebama, preferencijama, prostoru i ukusu. Naši stručnjaci mogu dizajnirati klizni ormar po mjeri koji iskorištava svaki centimetar kako bi zadovoljio vaše zahtjeve. Od broja polica do razmaka između njih, visine vješalica i broja ladica, možemo maksimalno iskoristiti prostor koji imate.

Takva vrsta ugradbenih ormara može se prilagoditi različitim stilovima kao što su walk-in ormari, ugradbeni klizni ormari ili obični ormari. Vanjski izgled može se sastojati od različitih materijala i završnih obrada kao što su oplemenjeni iverali, prozirno i obojeno staklo, laminirano sigurnosno staklo, dizajnerske tapete ili ogledalo u punoj veličini. Nazovite nas sada za besplatnu ponudu i izradit ćemo ormar po mjeri koji savršeno odgovara vašim potrebama i proračunu.

Tražite savršeno rješenje za ugradbeni ormar po mjeri? Ne tražite dalje od naše široke ponude boja i dekoracija (preko 500 na izbor!). Uz toliko izbora, sigurno ćete pronaći pravu kombinaciju za svoje individualne potrebe.

Osim toga, naša galerija fotografija prilagođenih ormara izvrstan je izvor inspiracije. A s raznim opcijama okova, uključujući one pouzdane marke Blum, vaš će novi ormar biti prilagođen svakoj vašoj potrebi i želji. Pa zašto čekati? Danas pogledajte našu galeriju i krenite putem do svog ormara iz snova!