Ugradbena led rasvjeta u kuhinji

Aluminijski LED profili dostupni su u različitim veličinama i oblicima, kako bi odgovarali različitim namjenama. Dolaze u nizu boja, uključujući mat ili sjajnu bijelu, mat ili sjajnu crnu i srebrnu. Svaki profil ima završni pokrov – poklopac, dostupan u mliječnim, prozirnim i smoke opcijama, zajedno sa završnim kapicama koje se lako pričvršćuju i nude zaštitu od oštećenja. LED profili mogu se bojati u željenu boju, nudeći širok spektar mogućnosti za kreiranje personaliziranog rješenja koje nadopunjuje postojeći interijer. Osim toga, mogu se obložiti različitim površinskim strukturama, pružajući još veću svestranost izbora. Nadžbukni – nadgradni i/ili ugradbeni LED profili jednostavni su za ugradnju te nude elegantno rješenje za unutarnje osvjetljenje.

Ugradnja led rasvjeta u kuhinjama omogućuje korisnost i funkcionalnost kao i energetsku učinkovitost.

Led rasvjeta je u današnje vrijeme sve popularnija u kuhinjama jer nudi niz prednosti nad tradicionalnom rasvjetom. Korištenjem led rasvjete smanjujemo potrošnju energije za čak pet puta u odnosu na klasične žarulje. Ugradnja led rasvjete ne zahtijeva velike zahvate u vašoj kuhinji, stoga je praktična rješenje za svaku kuhinju. Postoji i opcija sa daljinskim upravljačem sa mogućnošću podešavanja, odabira jačine svijetlosti i brzine izmjenjivanja boja.

Također postoji opcija paljenje na dodir-touch sa ugrađenim dimerom za pojačavanje ili smanjivanje jakosti osvjetljenja.
Osim toga, led rasvjeta ima mogućnost prigušivanja i mijenjanja intenziteta i boje svjetlosti, što omogućuje potpunu prilagodbu rasvjete vašim potrebama. Jačinu i snagu led trake možete sami birati ovisno želite li hladniji ili topliji intezitet boje svojeg kuhinjskog radnog prostora.

Za sve dodatne informacije o vrstama i načinu ugradnje slobodno nas kontaktirajte.