Izrada namještaja po mjeri za dječje sobe

Dječja soba je najveselija sprostorija u kući ili stanu. Izrada namještaja za dječje sobe nije potreba samo za estetskim dojmom nego već mora biti ugodna i funkcionalna. Svatko želi najbolje za svoje dijete, stoga kombinacijom široke palete boja i materijala možete osigurati funkcionalan i ugodan prostor za svoje dijete.

Vaše dijete treba funkcionalan, ali i kreativan prostor za odrastanje. Također, zabavan, moderan prostor za učenje i igru. Prilikom izrade namještaja za dječje sobe savjetujemo da obratite pozornost na sam raspored namještaja. Kako biste osigurali dovoljno prostora za igru, pripazite na raspored ormara, kreveta i ostalog namještaja. Ovisno o veličini prostora i broju djece za koju je soba namijenjena, možemo prilagoditi veličinu ormara, kreveta, komoda i dr.

Namještaj je moguće prilagoditi veličini sobe i broju djece za koju je soba namijenjena. Krevet može biti namijenjen za jedno dijete, krevet na kat i/ili krevet s ladicom u kojoj se nalazi pomoćni ležaj. Izrada namještaja po mjeri za dječju sobu može biti dugoročna i ekonomična investicija.

Prilagođavamo izgled ormara prema vašim željama kako bi zadovoljili potrebu za spremanjem odjeće, igračaka i knjiga. Vaše dijete će za sobom ostaviti trag svoje osobnosti te će se osjećati sigurno i ugodno u svom dragom prostoru. Svu ugrađenu opremu izrađujemo s najkvalitetnijim okovima i materijalima kako bi vašem djetetu osigurali dugotrajnu sigurnost i sigurnost korištenja.

Svaki komad namještaja se dodatno osigurava kako bi se spriječilo prevrtanje, ali bez oštrih rubova i kutova kako bi igra vašeg djeteta bila sigurna i bez ozljeda. S velikim izborom ručkica, možete odabrati izgled ormara koji se najviše sviđa, a da pri tom ne zanemarite sigurnost i kvalitetu. Neka ova soba bude mjesta na kojem će vaše dijete stvarati lijepe uspomene koje će trajati cijeli život.