Staklene - drvene kuhinjske zidne obloge i paneli

Pretvorite svoju kuhinju u prekrasan ambijent staklenim i drvenim zidnim oblogama – pločama! Ova inovativna alternativa keramičkim pločicama je nezaobilazna oprema svakog modernog dizajna interijera. Ne samo da se lako održava, nego i eliminra potrebu za ružnim linijama fugiranja. Osim toga, besprijekorno se uklapa u svaki trend uređenja doma. Instalacija je brza i jednostavna sa neutralnim silikonskim ljepilom, a možete odabrati savršenu veličinu i vrstu stakla – čak i kaljenog – prema vašim potrebama.

Sa više od 3000 boja koje možete izabrati u RAL i NCS paletama, nema ograničenja u mogućnostima prilagođenih motiva i dizajna. Učinite svoju kuhinju doista jedinstvenom sa staklenim i drvenim zidnim pločama!

Estetski dojam koji dobivamo je fantastičan jer sami možete odabrati ovisno o vašem prostoru motiv za kuhinjski zidni paneli. Osim što pružaju estetsku vrijednost, stakleni – drveni kuhinjski zidni paneli su iznimno praktični jer se lako održavaju sa uobičajenim sredstvima za čišćenje stakla. Uz to, možete ih dodatno istaknuti ugradnjom kvalitetne i efikasne LED rasvjete, koja će učiniti površinu na radnoj ploči još privlačnijom i funkcionalnijom. Naši stručnjaci su vam uvijek na raspolaganju za savjet vezan uz odabir najboljih materijala i motiva za staklene kuhinjske zidne panele koji će se savršeno uklopiti u vaš prostor. Slobodno nam se obratite za sve ostale detalje i informacije.