Izrada kuhinje po mjeri - cijena sa garancijom

Kuhinja po mjeri je srce svakog doma, prostor u kojem provodimo mnogo vremena kuhajući, razgovarajući i družeći se. Stoga, nije čudno da sve više ljudi odlučuje investirati u kuhinje po mjeri kako bi osigurali funkcionalnost i estetiku koja savršeno odgovara njihovim potrebama. Kuhinje po mjeri omogućavaju maksimalnu iskoristivost prostora, ergonomiju na radnom mjestu i prilagodbu stilu življenja svake obitelji. Ne samo da doprinose boljoj organizaciji kulinarskih aktivnosti, već i estetski obogaćuju prostor, čineći ga ugodnijim i primamljivijim za obiteljska okupljanja i druženja s prijateljima.

Pri projektiranju kuhinja po mjeri, po Vašim željama i dimenzijama koristimo razne materijale. Koristimo okove Austrijskih a i drugih proizvođača kako bismo vam osigurali kvalitetu. Stoga nudimo jamstvo na sve naše proizvode i usluge. Za izradu ponudu vaše nove kuhinje potrebne su nam mjere i jasno definirani željeni izgleda i raspored svakog pojedinog elementa. Imamo širok izbor okova i materijala koje koristimo u izradi kuhinja i namještaja po mjeri. Slobodno nam se obratite sa svojim upitom putem naše web stranice. Gdje ćemo Vam pomoći u odabiru pravih materijala i okova. 

Naši stručnjaci dat će vam savjete koji će vam omogućiti da dobijete kuhinju koja odgovara vašim potrebama i ukusu. Na temelju Vaših želja i zahtjeva, uzimajući u obzir dimenzije Vašeg prostora i željeni izgled koji želite postići. Nakon čega ćemo vam izradit optimalan plan Vaše nove kuhinje.

Pri izradi nove kuhinje nudimo različite vrste prednjih otvaranja, uključujući vrata i ladice s različitim tipovima otvaranja. Na raspolaganju su vam različiti tipovi ručki za otvaranje fronti. A uključuje nadgradne ili ugradne ručke, profile bez ručki, gola profili, tip-on otvaranje i klasične ručke. Sve su te opcije dostupne u raznim bojama i završnim obradama te ih je moguće plastificirati ili obojati u bilo koju željenu boju ili teksturu. 

Lak pristup svim skladišnim jedinicama još je jedan aspekt koji doprinosi funkcionalnosti vaše kuhinje po mjeri. Ormarići sa sustavima mekog zatvaranja, police koje se izvlače te ladice s ugrađenim razdjelnicima omogućuju jednostavniju organizaciju prostora te brži pronalazak potrebnih predmeta.

Izradom svoje idealne, personalizirane kuhinje dobivate ne samo funkcionalan nego i estetski privlačan prostor. A sa kojim ćete biti zadovoljni dugi niz godina. Bilo da se radi o maloj renovaciji ili cjelokupnom preuređenju prostora – mogućnosti su bezbrojne uz odgovarajući pristup izradi namještaja po mjeri.

Ako vam zatreba savjet o odabiru pločica ili boja za zidove, naš tim uvijek vam stoji na raspolaganju. Nudimo i besplatne uzorke boja i materijala za vašu kuhinju. Osim toga, na raspolaganju su vam i staklene te drvene zidne obloge, kao i različiti tipovi stakla za kuhinjske elemente. S našim širokim izborom boja i materijala te našom stručnošću, rado ćemo vam pomoći u odabiru visokokvalitetnih okova, vodilica, mehanizama za podizanje i okretanje te drugog. Kontaktirajte nas danas i zakažite besplatno savjetovanje o projektu izrade vaše nove kuhinje. Garantiramo vam vrhunsku kvalitetu i uslugu.