Izrada namještaja po mjeri za hodnik i predsoblja

U hodniku – predsoblju namještaj po mjeri i željama klijenata je najbolje rješenje kod opremanja ulaznih prostora. Predsoblje (hodnik) je prva stanica našeg doma. U pravilu, najmanja prostorija u kući, ali i prvo mjesto koje prilikom ulaska govori o našem domu. Uređenje hodnika postavlja zahtjeve funkcionalnosti u malom prostoru, adok istovremeno mora izgledati i lijepo.

Budući da je predsoblje bitna prostorija, treba ga osmisliti tako da se savršeno uklopi u zadani prostor. Zato su nam u hodnicima najekonomičniji ugradbeni ormari sa kliznim vratima koji pružaju obilje prostora za odlaganje uz minimalno utrošenog prostora. Klizna vrata nam omogućuju ugradnju ogledala bez dodatne „potrošnje“ prostora.

Namještaj za hodnik i predsoblja danas je više od samo praktičnog predmeta. On nam pruža maksimalnu funkcionalnost, kombinirajući više elemenata poput polica, vješalica, komoda, ugradbenih ormara, ogledala i ostalih dodataka. Nije samo upotrebljiv, već čestokratno predstavlja i dekorativni element u prostoru.

Ljepota koji ovi predmeti donose ne dolazi samo kroz funkcionalnost, već se postiže kroz kombiniranje boja, vrsta materijala i drugih dekorativnih elemenata. Možete se odlučiti za kombinaciju drva i stakla, boje poput sjaja i mat obrade, ili dekorativne elemente poput raznih tapeta i zidnih ukrasnih letvica (Lamlio i/ili Eldesil). Kombiniranje i spajanje ovih elemenata ne samo da će poboljšati funkcionalnost predsoblja, već će istovremeno i unaprijediti cijelu estetiku i osjećaj mjesta.

Za namještaj u hodniku i/ili predsoblju odaberite vrstu materijala i dekora kojim će te dobiti moderan i kvalitetan namještaj koji će prilagoditi svakom vašem prostoru.