Izrada namještaja po mjeri za hodnik i predsoblja

Namještaj u hodniku po mjerama i željama klijenata je nabolje rješenje kod opremanja ulaznih prostora. Predsoblje (hodnik) je prva stanica našeg doma. U pravilu najmanja prostorija u kući ali i prvo mjesto koje prilikom ulaska govori o našem domu. Uređenje hodnika nam postavlja zahtjeve funkcionalnosti u malom prostoru, a da istovremeno i lijepo izgleda.

Budući da je predsoblje bitna prostorija ali i pretežno najmanja prostorija u kući ili stanu treba ga osmisliti tako da se savršeno uklopi u zadani prostor. Zato su nam u hodnicima najekonomičniji ugradbeni ormari sa kliznim vratima koji pružaju obilje prostora za odlaganje uz minimum utrošenog prostora. Klizna vrata nam omogućuju ugradnju ogledala bez dodatne „potrošnje“ prostora.

Namještaj za hodnik i predsoblja daje nam maksimalnu funkcionalnost kombinacijama više elemenata, polica, vješalica, komoda, ugradbenih ormara, ogledala i sl. Ljepota, koja dolazi na kraju, postiže se također kombiniranjem-boja, vrsta materijala, raznim dekoracijama i sl.