Izrada namještaja po mjeri za dnevni boravak

Namještaj za dnevni boravak – zašto? Prostor u kojem se najviše družimo sa svojom obitelji i prijateljima je dnevna soba. Kod osmišljavanja izgleda dnevne sobe svi tražimo ono “savršeno“ nešto. Stoga dnevnu sobu trebamo opremiti po potrebama i željama svih članova obitelji. Dnevnu sobu potrebno je usavršiti detaljima koje će zadovoljiti i najoštrije oko.

Dnevna soba je soba koja ne trpi nakrcavanje namještajem. Ostavlja nam dovoljno prostora da u nju smjestimo sve komponente. A koje su nam potrebne za kvalitetnu zabavu s društvom ili jednostavno druženje uz šalicu cappucina sa prijateljima i obitelji.

Ako želite izraditi moderan a kvalitetan dio namještaja za dnevni boravak slobodno nam se obratite. Pomoći ćemo Vam, svojim iskustvom i savjetom, da Vaša dnevna soba bude baš onakva kakvu ste oduvijek željeli i zamišljali. Ugrađujući provjerene proizvođače materijala i okova nudimo vam namještaj po mjeri za dugi niz godina.

Uz standardne TV komode koje mogu biti i viseće postavljanjem zidnih panela-ploha zaista možete ukrasiti vaš zid. A na kojima ujedno mogu biti ugrađeni televizori-monitori jer dobivate poleđinu velike nosivosti. Također na bilo kojem dijelu namještaja za dnevne boravke moguća je ugradnja led rasvjete za ambijentalno osvjetljenje. Idealno rješenje za opremanje vašeg prostora.