Oblaganje staklom zida u kuhinji odlična je zamjena za keramičke pločice te je danas nezaobilazni materijal u unutarnjem uređenju kuhinjskoga prostora jer ne samo što se lako održava nego nema spojeva (fuga) kao kod pločica i izvrsno uklapa u sve trendove dizajna.
Staklo se aplicira ljepljenjem neutralnim silikonima na kuhinjski zid što nam omogućava jednostavnu i brzu montažu.Izabrati možete veličinu i vrstu stakla, boje ( 3000 boja po RAL i NCS paletama) te razne motive na staklu po Vašim željama i ukusima koje je moguće ojačati kaljenjem.
Estetski dojam koji dobivamo je fantastičan jer sami možete odabrati ovisno o vašem prostoru motiv za staklene zidne obloge a održava se sa uobičajenim sredstvima za čišćenje stakla.
Ukoliko želite svoje staklene zidne obloge za kuhinju dodatno istaknuti može se ugraditi led rasvjeta koja će osvjetliti vaš zid kao i površinu na radnoj ploči.

Slide Slide lakirana stakla sa motivima Slide
  • Share:

Nastavljanjem korištenja stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dopuštanje kolačića" kako bi se omogućilo najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, vi pristajete na to.

Zatvori