Ured prije svega mora biti svjež i prozračan kako bi se i Vi i Vaši klijenti osjećali ugodno kad uđete u njega.Nakon toga dolazi nezaobilazna funkcionalnost i iskoristivost prostora gdje Vam najbolje možemo pomoći mi sa svojim savjetom i iskustvom.
Prema Vašim željama i potrebama pomoći ćemo Vam da Vaš prostor za rad bude funkcionalan i iskorišten na način koji će Vama najbolje odgovarati bez obzira želite li ga opremiti standardnim elementima ili ormarima.
Radni stol je glavna karika u Vašem uredu stoga Vam ga možemo izraditi po mjeri,a mogu biti ravni ili zaobljeni,razne vrste ladičara sa ili bez zaključavanja i sl. Prema vašim željama i potrebama pomoći ćemo da vaš prostor za rad bude funkcionalan i najbolje iskorišten.
Nudimo vam izradu radnog stola, polica, ormara, vitrina…. po mjeri, točno onako kako vaš posao zahtijeva.Da bi u svom uredu u potpunosti uživali možete ga ukrasiti i pokojim detaljem npr.policama,vitrinama,ostakljenim ormarima…izbor je velik,a time sigurno možemo zadovoljiti potrebe bilo kojeg ureda pa i Vašeg.

Slide uredski namještaj
  • Share: