Ured prije svega mora biti svjež i prozračan kako bi se i Vi i Vaši klijenti osjećali ugodno kad uđete u njega.Nakon toga dolazi nezaobilazna funkcionalnost i iskoristivost prostora gdje Vam najbolje možemo pomoći mi sa svojim savjetom i iskustvom.
Prema Vašim željama i potrebama pomoći ćemo Vam da Vaš prostor za rad bude funkcionalan i iskorišten na način koji će Vama najbolje odgovarati bez obzira želite li ga opremiti standardnim elementima ili ormarima.
Radni stol je glavna karika u Vašem uredu stoga Vam ga možemo izraditi po mjeri,a mogu biti ravni ili zaobljeni,razne vrste ladičara sa ili bez zaključavanja i sl. Prema vašim željama i potrebama pomoći ćemo da vaš prostor za rad bude funkcionalan i najbolje iskorišten.
Nudimo vam izradu radnog stola, polica, ormara, vitrina…. po mjeri, točno onako kako vaš posao zahtijeva.Da bi u svom uredu u potpunosti uživali možete ga ukrasiti i pokojim detaljem npr.policama,vitrinama,ostakljenim ormarima…izbor je velik,a time sigurno možemo zadovoljiti potrebe bilo kojeg ureda pa i Vašeg.

Slide uredski namještaj
  • Share:

Nastavljanjem korištenja stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dopuštanje kolačića" kako bi se omogućilo najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, vi pristajete na to.

Zatvori