Dječja soba je najveselija prostorija u kući ili stanu. Svatko za svoje dijete želi najbolje, pa tako kombiniranjem iz velikog izbora boja i materijala djetetu možete osigurati funkcionalan, ujedno i zabavan, moderan prostor za odrastanje, učenje i igru.
Kod izrade namještaja za dječje sobe savjetujemo da pripazite na sami raspored namještaja. Ovisno o veličini prostora i broju djece za koju je soba namijenjena, možemo prilagoditi veličinu ormara, kreveta, komode i sl.
Krevet može biti namijenjen za jedno dijete, krevet na kat i/ili krevet sa ladicom u koju je smješten dodatni krevet (pogledajte primjere u našoj fotogaleriji).
Prema Vašim zahtjevima – prilagođavamo izgled ormara tako da zadovolji potrebu za spremanjem odjeće, igračaka, knjiga… a ujedno i da odiše osobnošću Vašeg djeteta što omogućuje da se dijete u svojoj sobi osjeća sigurno i rado boravi u njoj.

  • Share:

Nastavljanjem korištenja stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dopuštanje kolačića" kako bi se omogućilo najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, vi pristajete na to.

Zatvori