Svi se članovi obitelji, kao i gosti, rado zadržavaju u kuhinji. Obzirom na današnji ubrzani tempo života, kuhinja prije svega mora biti funkcionalna.
Izradom kuhinje po mjeri omogućavate si veći odabir i mogućnost kombiniranja izgleda i rasporeda elemenata. Vi prilagođavate svaki element svojim željama i prostoru.
Funkcionalnost elemenata izrađenih prema prostoru uvelike olakšava i štedi vrijeme provedeno u pripremanju jela.
Prema vašim potrebama mijenjamo položaj ladica, aluminijskih vrata,izvlačnih košarica, kolona, magičnih kuteva, ormarića, šanka, sudopera, ploče za kuhanje, pećnice, suđerice… Za izradu koristimo materijale oplemenjeni iveral, visoki sjaj, acryl visoki sjaj i to u više od stotinjak dekora i boja. Nudimo i široki izbor dekora i boja radnih ploča.
Svojim iskustvom rado ćemo vam pomoći u odabiru što boljih i kvalitetnijih okova, vodilica, pantova, kao i prilikom odabira kuhinjskih aparata.Ako Vam zatreba savjet oko odabira pločica(podnih ili zidnih) ili možda boje za zid pokušat ćemo zajedno s Vama riješiti svaku dilemu i naravno,omogućiti Vam da unaprijed vidite kako će Vaša idealna kuhinja izgledati jer naša garancija i kvaliteta ste upravo Vi,zadovoljni kupci!

  • Share:

Nastavljanjem korištenja stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dopuštanje kolačića" kako bi se omogućilo najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, vi pristajete na to.

Zatvori