Izrada i ugradnja ugradbenih ormara sa kliznim vratima prije svega ima funkciju uštede prostora jer može biti napravljen od zida do zida i od poda do stropa.
Pruža maksimalnu iskoristivost dostupnog prostora – do posljednjeg centimetra.
Sami definirate veličinu, broj i raspored polica, odjeljaka, ladica… Za klizna vrata aluminijskoga okvira nudimo ispunu raznih boja, iverala visokoga sjaja, prozirnih stakala, staklima u boji (lacobel), ogledalima, lamistal staklom (sigurnosno staklo), dizajnerskim tapetama po vlastitom odabiru, digitalnom tisku.
Aluminijski profili koji se koriste za izradu kliznih vrata je obostranog dizajna te Vam omogućava da u budućnosti okrenete vrata te na taj način dobite novo lice Vašega ormara jer su i ispune od oplemenjenoga iverala obostrane.
Moguće je ugraditi soft-close sistem odnosno amortizer koji lagano privlači vrata tako da nema lupanja prilikom zatvaranja. Ugradnjom takvih ormara dobivate funkcionalnost, maksimalnu iskoristivost prostora a ujedno prekrasan izgled.
Pogledajte našu galeriju fotografija ugradbenih ormara i obratite nam se sa povjerenjem.

  • Share:

Nastavljanjem korištenja stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dopuštanje kolačića" kako bi se omogućilo najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, vi pristajete na to.

Zatvori