Staklene - drvene kuhinjske zidne obloge i paneli

Kuhinjski zidni paneli – oblaganje zida u kuhinji sa staklenim i drvenim oblogama odlična je zamjena za keramičke pločice. Danas je nezaobilazni materijal u unutarnjem uređenju kuhinjskoga prostora. Ne samo što se lako održava nego nema spojeva (fuga) kao kod pločica i izvrsno uklapa u sve trendove dizajna.
Staklo se aplicira lijepljenjem neutralnim silikonima na kuhinjski zid što nam omogućava jednostavnu i brzu montažu. Izabrati možete veličinu i vrstu stakla koje može biti i kaljeno. Široka paleta boja ( 3000 boja po RAL i NCS paletama). A mogu biti i razni motivi na staklu po Vašim željama i ukusima.

Estetski dojam koji dobivamo je fantastičan jer sami možete odabrati ovisno o vašem prostoru motiv za kuhinjski zidni paneli. Održava se sa uobičajenim sredstvima za čišćenje stakla. Ako želite svoje staklene kuhinjske zidne panele za kuhinju dodatno istaknuti može se ugraditi led rasvjeta koja će osvijetliti površinu na radnoj ploči. Za sve ostale detalje oko odabira stakla i motiva slobodno nam se obratite.